anton-cajtoft-keepers-corner-slide

Namn: Anton Cajtoft

Född: 1994

Klubb: Jönköpings Södra IF

Tröja: 23

Handske: SYN

Meriter: U21-målvakt för Sverige i U21 EM 2017, Superettan mästare 2016


Berätta lite om din bakgrund?

Började spela fotboll i fem-sex års åldern i Bankeryds SK där jag spelade fram tills jag var 14 då jag flyttade in till stadens elitlag Jönköpings Södra IF och deras pojkallsvenskalag. Gick igenom de olika ungdomslagem och 2013 skrev jag mitt första kontrakt med förstalaget.

Varför blev du målvakt?

Det föll ganska naturligt då min pappa var det så vi brukade spela mycket tillsammans och då stog han ofta och sköt på mig! När jag blev lite större brukade vi köra “målvaktsträningar” där det mest bara var lek.

Vilka är de fem mest minnesvärda matcherna för dig?

Min debut i Superettan självklart borta mot GAIS på Ullevi 2013.
Min första landskamp för Sverige mot Finland.
När vi “säkrade” avancemanget till Allsvenskan 2015, vi blev klara precis innan matchstart så det var en otroligt speciell match att spela.
Sen självklart matcherna under EM slutspelet i polen 2017 med U21 landslaget.

Varför använder du den modell du använder?

Jag har valt att spela med Henwal Syn då jag gillar när en handske sitter “lätt” på handen men samtidigt ger en trygghetskänsla vilket Henwal Syn verkligen ger. Den har en otrolig komfort med gelen på insidan som skapar en otrolig känsla inne i handsken så oavsett väder kommer den sitta bra och bekvämt.

Henwal Syn målvakt handske
Henwal Syn

Namn: Anton Cajtoft

Född: 1994

Klubb: Jönköpings Södra IF

Tröja: 23

Handske: SYN

Meriter: U21-målvakt för Sverige i U21 EM 2017, Superettan mästare 2016


Berätta lite om din bakgrund?

Började spela fotboll i fem-sex års åldern i Bankeryds SK där jag spelade fram tills jag var 14 då jag flyttade in till stadens elitlag Jönköpings Södra IF och deras pojkallsvenskalag. Gick igenom de olika ungdomslagem och 2013 skrev jag mitt första kontrakt med förstalaget.

Varför blev du målvakt?

Det föll ganska naturligt då min pappa var det så vi brukade spela mycket tillsammans och då stog han ofta och sköt på mig! När jag blev lite större brukade vi köra “målvaktsträningar” där det mest bara var lek.

Vilka är de fem mest minnesvärda matcherna för dig?

Min debut i Superettan självklart borta mot GAIS på Ullevi 2013.
Min första landskamp för Sverige mot Finland.
När vi “säkrade” avancemanget till Allsvenskan 2015, vi blev klara precis innan matchstart så det var en otroligt speciell match att spela.
Sen självklart matcherna under EM slutspelet i polen 2017 med U21 landslaget.

Varför använder du den modell du använder?

Jag har valt att spela med Henwal Syn då jag gillar när en handske sitter “lätt” på handen men samtidigt ger en trygghetskänsla vilket Henwal Syn verkligen ger. Den har en otrolig komfort med gelen på insidan som skapar en otrolig känsla inne i handsken så oavsett väder kommer den sitta bra och bekvämt.

Henwal Syn målvakt handske
Henwal Syn
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *